Vi skulle hämtat min kompis bil idag

Vi skulle hämtat min kompis bil idag

Hallå där bloggen! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni är laddade inför helgen. Själv har jag stött på lite problem som inte alls kommer lägligt. Jag hade lovat min kompis att åka med honom till Sundsvall för att genomföra en biltransport, men nu har jag istället gått och blivit matförgiftad så jag känner mig knappast i form för att agera chaufför idag. Egentligen kan jag väl inte fastställa att det är matförgiftning men det var efter middagen igår kväll som jag började må dåligt så med största sannolikhet så är det matförgiftning. Jag känner mig fortfarande ganska så dålig och just att sätta sig i en bil för att åka från Örnsköldsvik till Sundsvall, det känns knappast som någon kur mot mitt mående. Min kompis skulle se om han kunde hitta någon annan form av chaufför eller om vi ska ta hans biltransport någon annan dag när jag mår lite bättre. Jag förstår så klart att han vill ha sin bil så fort som möjligt, det är ändå en cabriolet som han har köpt och den vill man givetvis köra nu när det är så härligt väder. För att få den så fort som möjligt så föreslog jag att han skulle kolla med bilförsäljaren i Sundsvall om de inte hade någon biltransport chaufför som kunde köra hit bilen till honom för en peng. Det lät som en god idé, fast det är klart att det hade varit betydligt bättre om jag hade haft möjligheten att åka med istället. Jag tror nog han hittar en lösning trots allt, annars tar det nog inte många dagar innan jag är på bättringsvägen igen och då kan vi åka för att hämta hans nya kärra. Som ni förstår så är jag hemma från jobbet idag och jag blir nog hemma även imorgon, men trots att jag är hemma så finns det inte mycket jag kan göra eftersom att energinivån ligger väldigt lågt.  


Kommentarer är stängda.