Hjälper brorsan med flytten

Hjälper brorsan med flytten

Hallå där bloggen! I många fall brukar mina inlägg handla mycket om bilar och motorer, men den här gången kommer det inte bli lika mycket av den varan. Jag håller på att hjälpa min bror att flytta i Sundsvall och han har givetvis ingen planering utan han har beställt flyttstäd till imorgon utan att ens ha börjat packa ner några av sina saker. Samtidigt som han har bett mig att åka och hyra en skåpbil och ett släp så att vi kan köra allting. Jag vet inte riktigt om han har tänkt att vi ska genomföra flytten inatt eller vad han tänker, för när man bor i en lägenhet med fyra rum och kök så är det en del saker som ska packas ner i flyttlådor. För några minuter sedan så kom jag hit med en skåpbil och en kärra, så hans tanke är nog att ta alla möbler först. Men jag tror inte att han förstår att hela lägenheten måste vara utplockad innan flyttstäd, så det kanske bör vara prioritering just nu. Å andra sidan så har vi hyrt en stor bil och en kärra vilket i dagsläget bara står här utanför och kostar oss pengar. Så jag antar att det bara är att börja köra massa möbler. Givetvis har han köpt en lägenhet på andra sidan Sundsvall, så vi behöver åka genom hela stan. Just nu står brorsan i köket och lagar lite mat vilket också känns rätt onödigt med tanke på att halva dagen har gått och vi har inte ens börjat. Jag orkar dock inte säga till honom utan han får la ta sin tid och så får vi hoppas att han hinner. En sak är väldigt säkert i alla fall och det är att nästa gång han ska flytta så ska det inte bara anlitas flyttstäd utan då ska använda sig av flyttfirma också.  


Kommentarer är stängda.