Frakta möbler ner till stugan

Frakta möbler ner till stugan

Hejsan hoppsan bloggen! Förberedelserna för semestern är i full gång, om fyra dagar så firar vi in några veckors ledighet. Jag har dock några långa dagar framför mig där mycket av min fritid kommer gå till att köra transportera massa saker från Ulricehamn ner till stugan. Idag ska jag åka och hyra släpkärra för att köra ett stort lass med saker ner till kusten. Det här är något som bara kommer hända i år och det beror på att vi hade ett väldigt stort kalas för några veckor sedan. Eftersom att vi inte hade tillräckligt med möbler så fick vi åka ner till stugan och hämta hem alla utemöbler och även en del madrasser så att våra gäster kunde övernatta. Även då var vi tvungna till att hyra släpkärra, men misstaget vi gjorde var att inte köra tillbaka allting dagen efter utan vi sa att vi skulle ta det någon annan dag. Jag tror många av er där ute vet vad som händer när man förskjuter någonting. Då blir det inte gjort för ens i sista minuten och där är vi lite nu, att fira semestern nere i en stuga utan några madrasser eller utemöbler känns inte optimalt. Nu är det inte värre än att behöva hyra släpkärra och åka en vända till stugan, men det är fortfarande lite surt att jag inte gjorde det tidigare. Vi ska även göra en ordentlig storstädning av huset här hemma innan vi åker ner till kusten och det är faktiskt någonting som jag tycker är betydligt värre än att behöva frakta lite möbler. Samtidigt så vill jag inte komma hem till ett stökigt hus när semestern väl är över, så det är bara att bita i det sura äpplet och göra allt som krävs denna veckan. Jag har åtminstone en lång semester att se framemot.  


Kommentarer är stängda.