Förvara däcken på rätt plats

Förvara däcken på rätt plats

God dag alla läsare! Jag hoppas att ni har en riktigt härlig dag och till er som har semester så kan jag säga att jag är otroligt avundsjuk. Det har blivit läge för ett tipsinlägg och min inspiration hämtar jag denna gången ifrån en liten annorlunda händelse som inträffade häromdagen. Jag kommer tipsa er om däckhotell och varför det är ett utmärkt val av förvaring för sina bildäck. Hur jag kom att tänka på det här beror på att jag för några dagar sedan åkte på en punktering när jag skulle åka hem från kusten till Vänersborg, men det är en historia som vi kan ta en annan gång. Istället så återgår vi till däckhotell och dess fördelar. Som ni alla vet så bor vi i ett land där klimatet är väldigt skiftande sett till våra årstider, detta kräver att vi därför på vintertid har vinterdäck på bilen. Förvaring av de andra däcken löser många människor på olika sätt, vissa har de i garaget och andra låter de ligga inne i sina hem. Garaget kan absolut vara en bra lösning, speciellt om man också byter sina däck själv. Men alla har inte garage och alla byter inte däcken på egen hand. Ska man då frakta däcken i bilen så blir bilens interiör väldigt smutsig och i vissa bilar så får man knappt plats med alla fyra däck. Därför tänker jag föreslå att ni använder er av ett däckhotell där era däck kan förvaras och när det är dags för byte så åker ni bara med bilen till däckhotellet och sen får ni ett skifte där. Dessutom så rengörs även däcken innan bytet och man kontrollerar så att de uppfyller sin funktion. Så när ni sedan i höst ska byta skor på bilen så se över om ni inte har något däckhotell i närheten som kan göra jobbet åt samt sköta förvaringen.  


Kommentarer är stängda.