Fixardag med bland annat bilvård på listan

Fixardag med bland annat bilvård på listan

God morgon på er

Idag är jag ledig och tänkte ha en riktig fixardag. Jag har skrivit en hel lista med saker att ordna med, bland annat bilvård, handla och städa garderoben. Vi har en tvätthall här i Västra Frölunda där man har möjlighet att få tillgång till redskap både för att städa insidan och utsidan av bilen. Eftersom jag bor i lägenhet så underlättar ju det enormt. Och även om man får betala för det så är det ju mycket billigare än att lämna in bilen på en firma som jobbar med bilvård. Jag har gjort det förut och blev supernöjd, men det här är ett bra alternativ att göra emellanåt också när man känner att bilen behöver tvättas och städas men det inte är så illa.

Förutom bilvård ska jag handla och fylla på kylskåpet för jag märkte igår kväll att det gapade ganska tomt. Sen har jag insett att det var längesen som jag rensade och gjorde fint i garderoben så det ska jag också göra. Det finns säkert lite grejer där som jag inte använder längre och då är det så onödigt att det bara hänger eller ligger där och tar plats. Jag älskar att ha en ledig dag mitt i veckan, för de allra flesta är vanligtvis lediga på helgerna och då är det just det att då ska alla andra också tvätta bilen och veckohandla och allt det där. När man har fixardag mitt i veckan så blir det så mycket lugnare helt enkelt.

Västra Frölunda bjuder på strålande väder men en hel massa pollen och det är en av anledningarna till att bilen verkligen behöver sig en tvätt. Jag har inte så stort intresse för bilar men gillar faktiskt bilvård, jag gillar att bilen är städad och ren. Hoppas ni har en härlig dag oavsett om ni jobbar eller är lediga.


Kommentarer är stängda.