Fick bli en promenad till jobbet idag

Fick bli en promenad till jobbet idag

Morsning alla läsare, måndag morgon och idag är jag väldigt avundsjuk på er som har semester. En sovmorgon hade varit precis vad jag behövt den här morgonen, men det får vänta några veckor till och istället så är det bara att jobba på. I Torsdags så fick jag lämna in min bil på bilservice i Uppsala och förhoppningsvis får jag tillbaka kärran idag efter jobbet så att jag inte behöver gå hem. Det kändes lite extra tufft i morse när jag insåg att jag var tvungen att ta en promenad till jobbet eftersom bilen är på bilservice, visst kan det vara skönt att få börja dagen med lite frisk luft men det förutsätter att man har fått ordentligt med sömn. Som det flesta av oss vet så var det midsommar i helgen och jag tror att det finns några mer där ute som inte riktigt fick tillräckligt med sömn. Jag och mina vänner var i en stor stuga en bit utanför Uppsala och det var minst sagt fullt ös hela helgen. Det är som sagt lite tufft idag men jag får ändå säga att det helt klart är värt det, vi hade det verkligen riktigt roligt. En lugn eftermiddag och gott om sömn är dagens recept för att hitta tillbaka till banan. Får jag dessutom ta med min kärra hem från bilservice idag så vore det toppen, då kan jag åka och köpa lite god mat på vägen hem. Om solen också hade kunnat titta fram över Uppsala så vore det underbart, jag tror att det skulle kunna bidra till lite mer energi. Nu måste jag börja jobba lite här, annars kommer jag somna i stolen, jag har en hel del som måste hinnas med innan den här dagen är över. Kämpa på och ha en fin dag så hörs vi snart igen!  


Kommentarer är stängda.