Felsökning på vår båt

Felsökning på vår båt

Hejsan på er

I helgen ska vi ta ut vår båt och göra en utflykt med den. Vi har den vid en båtplats i Tanum så det är där ifrån vi åker. Men när vi skulle ut med den förra helgen så var det något som inte fungerade som det skulle, den krånglade med att starta och det var lampor som lyste som inte borde lysa. Så idag ska en kille hjälpa oss att göra en felsökning på den. Det här är en kille som kan mycket om elektronik både datorer och båtar så när han gör en felsökning så kan han se vart felet är.

Fråga mig inte exakt hur det går till, för jag kan inte särskilt mycket om elektronik och sånt. Men det är ju tur att han kan hjälpa oss innan helgen så att vi förhoppningsvis fortfarande kan åka iväg med våran båt i helgen. Annars får vi hitta på något annat, kanske jag borde komma på en backup plan om det inte hinner lösas eller lagas. Vi skulle kunna låna kanoter och ge oss ut på en kanottur istället. Man kan ju fortfarande ta med sig picknick och stanna till vid någon brygga eller klippa. Det är ju inte alls samma sak som att åka ut med båten, men det blir ändå att man ger sig ut på vattnet och är ute i det härliga sommarvädret.

När det handlar om att fixa med båten så är det mest min man som gör det. Jag är den som istället packar för utflykter och fixar med mat och sånt. För oss fungerar det bra som fördelning men det är ju för att jag inte har så stort intresse för det andra. Hoppas ni har en riktigt fin dag och sen att ni får en härlig helg oavsett vad ni hittar på.


Kommentarer är stängda.